Om Lövbrunna förskola

Förskolan Lövbrunna ligger i ett villaområde i Täby. Vi har nära till skogen, fina lekområden och allmänna kommunikationer. På Lövbrunna har vi ett gemensamt arbetslag för hela förskolan, vilket innebär att alla barn och vuxna känner varandra. Barnen är indelade i mindre basgrupper större del av dagen för att skapa trygghet och arbetsro. Hos oss arbetar engagerade och utbildade pedagoger. Lövbrunna har en egen kock som lagar god och näringsrik mat från grunden utifrån livsmedelsverket rekommendationer. Vår ambition är att få världens viktigaste värden att växa.

En modernt byggd förskola där ute och innemiljön möts via stora härliga fönsterpartier. En stor kuperad gård med skogspartier och en inspirerande lekmiljö där barnen kan samspela, utforska och utmana sig själva tillsammans med engagerade pedagoger.

Mycket utelek där rörelse är i fokus såsom dans, bollsport lek och skapande på den fina naturtomten. Allas lika värde och respekt för varandra genomsyrar verksamheten, vi vill få värdens viktigaste värden att växa!

Lövbrunna satsar på att utvecklas inom områdena hållbar utveckling, teknik och digitalisering.