En dag hos oss på Filuren

Här kan du kika på vårt veckoschema så att du kan få en bild av hur en dag hos oss på Filuren förskola kan se ut. Allt från öppning, utelek, fruktstund, vad våra olika grupper sysslar med på förmiddagen, när vi äter lunch i ”restaurang á la Katten”, vila och läsvila, ”kompislotto” eller disco, mellanmål, utelek, frruktstund och stängning. Vill du veta mera så är du välkommen att kontakta oss, vi vill gärna berätta mer om verksamheten. Du kan också beställa mer information genom att fylla i formuläret nedan.

Välkommen till oss på Filuren!

Hälsa på en dag på förskolan

Det finns olika sätt att komma och få en känsla för den förskola som du är intresserad av. Du kan boka en tid för visning, komma på ”öppet hus” eller boka ett möte med rektor för mer information, via mejl eller telefon.

Det är viktigt för dig som vårdnadshavare att få komma och få en magkänsla samt svar på frågor om den förskola där du ska lämna ditt eller dina barn.

Information från skolverket om den dagliga verksamheten

Förskolan ska stimulera barns utveckling och lärande. Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Barnen ska få möjlighet att lära och utvecklas genom att leka, skapa och utforska – på egen hand, i grupp och tillsammans med vuxna. Att ge barnen omsorg och trygghet är en viktig uppgift för förskolan. Källa: Skolverket