Välkommen!

Förskolan Bamsebo ligger i Huddinge kommun i ett flerfamiljshus i närheten av Kvarnbergsplan och Huddinge centrum.

Vi har två avdelningar som arbetar tätt tillsammans. Med närhet till både natur och kultur gör vi ofta utflykter till både skog, bibliotek, parker och 4h gården, Rådsparken. Vi har en stor gård utanför dörren där det finns både fotbollsplan och stora gräsytor utanför dörren.

På Dibber Bamsebo förskola får vi vår mat från Dibbers Matgård. Det betyder att vår mat är centralt förberedd, men tillagad lokalt på vår förskola. Läs mer.

Följ oss på sociala medier

Det känns tryggt att lämna barnen. Känns det tryggt för dig som förälder så känner barnen av det också. Engagerade pedagoger som är aktiva med barnen.

Jessica, vårdnadshavare Bamsebo förskola

Bamsebo med tre ord: Individualisering, glädje (jag fattar inte hur de kan vara så glada jämnt!) och god kommunikation.

Eleonora, vårdnadshavare Bamsebo förskola

Titta in hos oss

Träffa Anna, en av våra förskollärare, och kika in i våra lokaler på Dibber Bamsebo förskola.

Dibber förskolor identitet

Vi får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi på Dibbers förskolor gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra barn och elever. De som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa, är en uppgift som man kan viga sitt liv åt.

Vi använder oss av Hjärtekultur för att genomföra denna uppgift på bästa möjliga sätt, det är fundamentet i vår företagsfilosofi.

Hjärtekultur

Hjärtekultur ska stärka barnens och de vuxnas känsla av egenvärde och förmåga till socialt samspel med andra. Värden som ska växa är bland annat:

  • barnens självkänsla
  • föräldrarnas trygghet
  • medarbetarnas yrkeskunskap och yrkesstolthet

Syftet med det är att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi är genuint intresserade av barnen och deras föräldrar. Barnet är värdefullt i sig själv, inte för det hen säger eller gör.