Bli en del av Dibber Sverige AB

Går du/ni i försäljningstankar och tycker det är viktigt att hitta en seriös köpare som ger verksamheten bästa förutsättningar att fortsätta sin resa framåt? Kanske er förskola då vill bli en del av Dibber?

Hos oss på Dibber har vi alltid förskolans uppdrag och barnen bästa i fokus. Vår ambition är en förskola där alla barn känner sig värdefulla, inte för vad de gör utan för vilka de är. Vi tror på att engagerade och involverade medarbetare är en förutsättning för att lyckas. Vi tror också på att vi tillsammans ger en tryggare och stabilare grund att stå på där vi med våra gemensamma stödfunktioner inom t ex kvalitet, IT/digitalisering, HR, ekonomi och fastighet ger de förutsättningar som en förskola av idag behöver.

Som en del av Dibber har var och en av våra förskolor kvar sina unika sidor och sin flexibilitet men får fördelen att ingå i ett större sammanhang med professionella kollegor där möjlighet till utbyte och kollegialt lärande finns . Vi är inte börsnoterade eller beroende av riskkapital utan ägs i grunden av två pedagoger med genuint intresse för förskolans viktiga uppdrag.

Värdegrunden på Dibber är vårt hjärta, det som motiverar oss varje dag, och det genomsyrar arbetet hos alla våra medarbetare. Vår vision är att vi får världens viktigaste värden att växa. Våra viktigaste värden är våra barn och ungdomar.

Vi berättar gärna mer om Dibber och hur det är att låta sin verksamhet bli en del av oss. Vi lämnar gärna referenser från tidigare säljare av förskolor – som kan berätta om vår trygga förvärvsprocess.

Som förskola eller skola kan du bli en del av Dibber, så här går det till

Fem enkla steg

Kontakta oss i dag

Kontakta oss via formulär, e-post eller telefonnummer och få ett snabbt preliminärt besked om verksamheten passar att bli en del av Dibber.

Indikativt pris

Ni får ett indikativt pris efter genomgång av grunduppgifter

Genomgång av verksamheten

Vi går igenom verksamheten, inklusive ekonomi, tillstånd och viktiga avtal

Avtal

Vi skriver ett balanserat standardavtal för genomförande av köpet

Kommunikation

Tillsammans skapar vi en genomtänkt gemensam kommunikation till medarbetare och vårdnadshavare

Dibbers verksamhet och ägare

Dibber Sverige AB ingår i den familjeägda förskole-koncernen Dibber i Norge, som ägs av pedagogerna Hans Jacob och Randi. Du kan läsa mer om vår historia här.

Vår ambition är en verksamhet där barn och elever känner sig värdefulla, föräldrar upplever trygghet och där medarbetare får alla möjligheter för att göra ett gott arbete. Tillsammans har vi som mål att utveckla och driva Europas bästa förskolor och skolor. 

Globalt har vi i dag över 500 enheter, fler än 9000 anställda och fler än 40 000 barn/elever fördelat på flera varumärken i flera länder.


Kontakta oss i dag så berättar vi mer!