Välkommen!

Filuren är en liten förskola med 39 barn och 7 pedagoger. Vi finns i Helenelund, på Stupvägen i Sollentuna, med närhet till både pendeltåg, parker och skogsområden.

På Dibber Filuren förskola får vi vår mat från Dibbers Matgård. Det betyder att vår mat är centralt förberedd, men tillagad lokalt på vår förskola. Läs mer.

Möt vårdnadshavaren Maria

Möt vårdnadshavaren Maria, som har sitt barn hos oss på Dibber Filuren för att höra mer om hur det är att ha sitt barn hos oss och vad som är hennes bästa tips när man ska välja förskola.

Dibber förskolor identitet

Vi får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi på Dibbers förskolor gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra barn och elever. De som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa, är en uppgift som man kan viga sitt liv åt.

Vi använder oss av Hjärtekultur för att genomföra denna uppgift på bästa möjliga sätt, det är fundamentet i vår företagsfilosofi.

Hjärtekultur

Hjärtekultur ska stärka barnens och de vuxnas känsla av egenvärde och förmåga till socialt samspel med andra. Värden som ska växa är bland annat:

Syftet med det är att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi är genuint intresserade av barnen och deras föräldrar. Barnet är värdefullt i sig själv, inte för det hen säger eller gör.

Vi finns även på Instagram!