Våra arbetslag på Rullen

Rullens engagerade medarbetare består av tre speciallärare, en sjukgymnast, undersköterskor, elevassistenter, en husmor, en kontorista och en ekonomista.  

När vi bemannar Dibber Rullen styrs det av följande grundtankar:

Lärare ska ha lärarutbildning med en påbyggnadsutbildning som speciallärare med inriktning utvecklingsstörning I rekryteringen tittar vi extra på egenskaper som att förstå och omsätta läraruppdraget till praktisk handlin, att närma sig eleverna fysiskt och  psykiskt, arbetsledning och utvecklingsbenägenhet. Vi vill ha medarbetare som kan få våra viktigaste värden att växa.

Vad gäller elevassistenter vill Rullen ha en blandning av barnskötare, undersköterskor och yngre medarbetare. De unga medarbetarna kommer till oss med ett ärligt intresse och engagemang som tillför oss energi och nytänkande. Vi ser också ett ansvar från vår sida ur ett samhällsperspektiv där Rullens medarbetare är övertygad om att vi kan bidra med ovärderlig livserfarenhet.

I rekrytering av elevassistenter tittar vi extra på egenskaper som förmågan att möte eleverna psykiskt och fysiskt, socialt samspel och utvecklingsbenägenhet.
Alla som arbetar på Dibber Rullen måste kunna säga ja till vår lokalt förankrade värdegrund  Helhetsmodellen samt Dibbers värdegrund att vi ska få världens viktigaste värden att växa.