Välkommen!

Förskolan ligger i det anrika området Finnboda hamn i Nacka.

Förskolan har sex avdelningar som är indelade två och två runt en gemensam ateljé. Vi har två gårdar, närhet till grönområden, vatten och utmanande parker.

Jag gillar att Theodor känner sig trygg med alla pedagoger, och inte bara dem på hans avdelning.

Pedagogerna är varma, empatiska och har hög kompetens. Det bästa är att dagarna är fyllda av bus, sång och utforskande.

Vårdnadshavare Sandra

Jag trivs väldigt bra då jag delar min vardag med all härlig personal och alla underbara barn. 

Johanna, rektor

Välkommen på visning / informationsmöte.

Vill du veta mer, se våra lokaler eller ställa frågor till oss nu så går det bra att kontakta rektor via kontaktuppgifterna ovan.

Varmt välkommen!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto

Dibber förskolor identitet

Vi får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi på Dibbers förskolor gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra barn och elever. De som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa, är en uppgift som man kan viga sitt liv åt.

Vi använder oss av Hjärtekultur för att genomföra denna uppgift på bästa möjliga sätt, det är fundamentet i vår företagsfilosofi.

Hjärtekultur

Hjärtekultur ska stärka barnens och de vuxnas känsla av egenvärde och förmåga till socialt samspel med andra. Värden som ska växa är bland annat:

  • barnens självkänsla
  • föräldrarnas trygghet
  • medarbetarnas yrkeskunskap och yrkesstolthet

Syftet med det är att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi är genuint intresserade av barnen och deras föräldrar. Barnet är värdefullt i sig själv, inte för det hen säger eller gör.