Välkommen!

En liten trygg skola mitt i city

Vår skola är en liten grundskola för elever i åk F-5. Vi ligger mitt i centrala Helsingborg med närhet till allt som staden har att erbjuda i form av grönområden och kulturutbud.

Montessoriprofil

Montessoripedagogik genomsyrar arbetet i såväl skola som på fritids.

Hos oss får man som elev frihet under ansvar, lust att lära i en harmonisk miljö, glädje och nyfikenhet, god gemenskap, tillit och trygghet, social kompetens och god kunskapskvalitet.

Gymnastikhall ligger i anslutning till skolan

Alla lärare är lätta att kommunicera och samarbeta med, men det bästa är att de är varma och har hjärtat på rätta stället. Jag ser att de verkligen bryr sig om barnen och deras utveckling.

Vårdnadshavare AnnaMarie

Dibbers skolors pedagogik

En plats där både människor och kunskap kan växa. 

Vi vill att alla elever ska känna sig värdefulla och uppleva att de blir sedda, hörda och tagna på allvar. Vårt värdegrundsarbete utgår från vårt program Hjärtekultur.

Dibbers skolor har gemensamma värdeord

Dibbers skolor har en hel del gemensamt och vi strävar alla efter att erbjuda våra elever en utbildning i världsklass. 

Dibbers skolor har unika profiler

Möt vår rektor

Hör vår rektor Malin presentera Långvinkeln och dess verksamhet.

Möt vår personal

Hör vad Sandra från fritidsverksamheten har att säga.


I bloggen samlar vi information för att underlätta för dig som vårdnadshavare att ta ett välinformerat beslut om skola eller förskola för ditt/ert barn. Det finns många olika parametrar som spelar in när man vill hitta en bra, eller den bästa, skolan och/eller förskolan som passar för just dig/er och ditt/ert barn. Här har vi valt att leta efter information och forskning som handlar vad du kan ha i åtanke i skolvalet. Läs mer: