Välkommen!

Dibber Fyrklöverns skola är en skola för elever i årskurs F-5. Vi strävar efter att varje elev ska få möjlighet att känna sig unik och värdefull. Vår skola finns i bostadsområdet Gustavslund, nära till naturområden och lekparker.

Dibbers skolor pedagogik

En plats där både människor och kunskap kan växa. 

Vi vill att alla elever ska känna sig värdefulla och uppleva att de blir sedda, hörda och tagna på allvar. Vårt värdegrundsarbete utgår från vårt program Hjärtekultur.

Dibbers skolor har gemensamma värdeord

Dibbers skolor har en hel del gemensamt och vi strävar alla efter att erbjuda våra elever en utbildning i världsklass. 

Dibbers skolor har unika profiler

Möt vår rektor

Hör vår rektor Mathias presentera Fyrklövern och dess verksamhet.

Möt vår personal

Hör vad delar av personalen har att säga om Fyrklöverns skola.

Gustavslund

Gustavslunds bostadsområde gränsar i norr till Fältarpsvägen och i väster till Södra Hunnetorpsvägen. Området har fått sitt namn av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar. Bostäder har byggts i flera etapper under 1960-, 1970- och 1980- talen. Främst består bebyggelsen av villor, radhus och kedjehus. Källa: Helsingborg.se


I bloggen samlar vi information för att underlätta för dig som vårdnadshavare att ta ett välinformerat beslut om skola eller förskola för ditt/ert barn. Det finns många olika parametrar som spelar in när man vill hitta en bra, eller den bästa, skolan och/eller förskolan som passar för just dig/er och ditt/ert barn. Här har vi valt att leta efter information och forskning som handlar vad du kan ha i åtanke i skolvalet. Läs mer: