Välkommen

Förskolan Hagalund ligger mellan två av de blåa lägenhetshusen på en fantastisk mysig innegård med en nyrenoverad förskolegård. Vi har nära till andra grönområden som Hagaparken och bra kommunikation med allt från pendeltåg, buss, tvärbana och tunnelbana.

På Hagalunds förskola är pedagogerna närvarande i utforskandet tillsammans med barnen. Vi låter barnen testa, prova sig fram och bygga upp ett självförtroende till sin förmåga.

På Dibber Hagalund förskola får vi vår mat från Dibbers Matgård. Det betyder att vår mat är centralt förberedd, men tillagad lokalt på vår förskola. Läs mer.

Följ oss gärna på Instagram Ikon för instagram

Digital visning

Välkommen in att se våra lokaler!

Dibber förskolor identitet

Vi får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi på Dibbers förskolor gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra barn och elever. De som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa, är en uppgift som man kan viga sitt liv åt.

Vi använder oss av Hjärtekultur för att genomföra denna uppgift på bästa möjliga sätt, det är fundamentet i vår företagsfilosofi.

Hjärtekultur

Hjärtekultur ska stärka barnens och de vuxnas känsla av egenvärde och förmåga till socialt samspel med andra. Värden som ska växa är bland annat:

  • barnens självkänsla
  • föräldrarnas trygghet
  • medarbetarnas yrkeskunskap och yrkesstolthet

Syftet med det är att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi är genuint intresserade av barnen och deras föräldrar. Barnet är värdefullt i sig själv, inte för det hen säger eller gör.