Kom på visning – DIS Helsingborg

Öppet hus 2/12 kl 17-18:30

Välkommen till öppet hus på DISH. Den 2 december välkomnar vi dig som är intresserad av att träffa oss på skolan. Vi kommer ha visning av våra lokaler, information om vårt koncept och dessutom en liten konsert av våra duktiga elever.

Öppet hus/visningar

Kontakta gärna rektor eller administratör för mer information om öppet hus och visningar.

På grund av rådande läge med Covid -19 är vi restriktiva med spontana besök. Mer information om visningar och öppet hus läggs ut här löpande. Du får gärna kontakta oss direkt eller klicka på knappen, beställ mer info här nedan, fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig.

Att gå på visning

Att gå på visning är ett bra sätt att få träffa oss som arbetar här, passa på att ställa stora och små frågor, se hur lokalerna ser ut och mycket mer. Det är viktigt att du som vårdnadshavare får en bra känsla och känner förtroende för oss på skolan så att du känner dig trygg med ditt val. 

Säkerligen är det många frågor som snurrar, särskilt om det är första gången du ska välja skola för ditt barn. Vi är vana vid att svara på frågor om personal, idrott och hälsa, pedagogik, kommunikation och inflytande för vårdnadshavare, mat, miljöer, fritids och mycket mer. Fråga oss allt du undrar över, det är bra att vara nyfiken!