Om oss

Pjättängens förskola ligger lummigt inbäddat i ett bostadsområde med egen förskolegård. Närhet till intilliggande parker ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolan utnyttjar gärna sina cargo-bikes för att kunna ge barnen så många olika upplevelser av Malmö som möjligt; hav, park eller stadskärna är nära.

Vill man ge sina barn möjlighet att växa utifrån den man är och den man vill bli så är en Dibber-förskola ett självklart val för sina barn. 

Elisabeth, rektor

Följ med in på en rundtur i våra lokaler

I denna film går vi en runda i lokalerna och ute på gården vi får även titta in i köket där det bakas för fullt! 

Välkommen in på digital visning

I denna film går vi en runda i lokalerna och ute på gården vi får även titta in i köket där det bakas för fullt! 

Dibber förskolor identitet

Vi får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi på Dibbers förskolor gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra barn och elever. De som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa, är en uppgift som man kan viga sitt liv åt.

Vi använder oss av Hjärtekultur för att genomföra denna uppgift på bästa möjliga sätt, det är fundamentet i vår företagsfilosofi.

Hjärtekultur

Hjärtekultur ska stärka barnens och de vuxnas känsla av egenvärde och förmåga till socialt samspel med andra. Värden som ska växa är bland annat:

  • barnens självkänsla
  • föräldrarnas trygghet
  • medarbetarnas yrkeskunskap och yrkesstolthet

Syftet med det är att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi är genuint intresserade av barnen och deras föräldrar. Barnet är värdefullt i sig själv, inte för det hen säger eller gör.