Kom på visning – Rullen

Välkommen på en föreläsning i AKK – 29 maj, 8.00-9.00

Hur vi jobbar för att lära våra elever kompetenser för att kunna kommunicera med sin omgivning.

Att kunna kommunicera med sin omgivning är viktigt, även om du inte har möjlighet att uttrycka dig verbalt.

På Dibbers anpassade grundskolor jobbar vi med flera metoder för att hjälpa våra elever att kommunicera med sin omgivning.

Den 29 maj, 8.00-9.00, vill vi bjuda in dig till oss för att höra mer om hur vi jobbar med kommunikation och AKK, där bildstödet PODDiska kommer berättas mer om. Föreläser gör en av våra pedagoger från Dibber Rullen anpassad grundskola, som i somras föreläste om samma ämne på en stor internationell konferens inom alternativ och kompletterande kommunikation i Mexiko.

Föreläsningen riktar sig både till dig som är vårdnadshavare som har ett barn som har intellektuell och fysik funktionsnedsättning och till dig som arbetar inom specialförskolan eller anpassad grundskola.

Du kan delta både digitalt eller på plats på vår anpassade grundskola Dibber Rullen i Solna. Deltar du på plats bjuder vi på frukost.

Datum: 29 maj 2024
Tid: 8.00-9.00
Plats: Dibber Rullen anpassad grundskola – Hagalundsgatan 26B, 169 64, Solna, eller digitalt.
Anmälan: Anmäl här eller via knappen nedan

Föreläsningen är kostnadsfri.

Välkommen!


Kontakta rektor Patricia Larsson på patricia.larsson@dibber.se eller 073-622 18 13 så bokar vi en tid för besök hos oss. Under besöket tar vi även en rundvandring i våra lokaler och ni får även möjlighet att ställa ditt barn i kö hos oss.

Välkommen!


Att gå på visning

Att gå på visning är ett bra sätt att få träffa oss som arbetar här, passa på att ställa stora och små frågor, se hur lokalerna ser ut och mycket mer. Det är viktigt att du som vårdnadshavare får en bra känsla och känner förtroende för oss på skolan så att du känner dig trygg med ditt val.

Säkerligen är det många frågor som snurrar, särskilt om det är första gången du ska välja skola för ditt barn. Vi är vana vid att svara på alla typer av frågor – fråga oss allt du undrar över, det är bra att vara nyfiken!