Välkommen!

Vi erbjuder pedagogisk verksamhet för de barn som inte är inskrivna i förskolan än. Varje dag erbjuder vi sång, lek och skapande verksamhet för dig som förälder tillsammans med ditt barn.

Vi har också ett föräldrastödjande uppdrag, det kan vara allt från till samtal om föräldrarollen eller utbildningar i babymassage och HLR.

Våra öppna förskolor

Hos oss handlar mycket om det relationella och vårt mål är att öppna förskolan är en plats där du som föräldraledig ska känna tillhörighet i ett tillåtande och tryggt sammanhang.

Hos oss på Dibbers öppna förskolor får du och ditt barn ta del av pedagogisk verksamhet i ett tillåtande och tryggt sammanhang tillsammans med andra föräldralediga och barn.

Öppna förskolan är en arena att mötas kring barn och föräldraskap. Vi erbjuder varje termin kurser i babymassage, HLR, matprat, språkcafé och föräldragrupper. Varje dag erbjuder vi sångsamling och skapande verksamhet.

Via länken nedan kommer du till vår samlingssida där vi lägger upp aktuella öppettider och mer information.

Jag rekommenderar verkligen öppna förskolan! Speciellt när man får sitt första barn och allt är nytt. För oss har det gjort stor skillnad!

Niklas, vårdnadshavare