Välkommen!

Dibber Capella anpassad grundskola ligger i Hägernäs Strand i Täby. Här går elever från årskurs 1 till och med årskurs 9. Skolan är omgiven av vacker natur med utsikt över Askrikefjärden.

Vi har några lediga platser i anpassad grundskola. Hör gärna av er till rektor Fazel Delfi 0709616492 redan idag för att boka ett möte!

Vårt mål är att öka barnens förmåga till kommunikation, lärande och självständighet.

På Dibber Capella får vi vår mat från Dibbers Matgård. Det betyder att vår mat är centralt förberedd, men tillagad lokalt på vår förskola. Läs mer.

Titta in hos oss

Se mer av våra lokaler och hör våra lärare berätta om hur vi jobbar på vår anpassade grundskola.

Dibbers skolor pedagogik

En plats där både människor och kunskap kan växa. 

Vi vill att alla elever ska känna sig värdefulla och uppleva att de blir sedda, hörda och tagna på allvar. Vårt värdegrundsarbete utgår från vårt program Hjärtekultur.

Dibbers skolor har gemensamma värdeord

Dibbers skolor har en hel del gemensamt och vi strävar alla efter att erbjuda våra elever en utbildning i världsklass. 

Dibbers skolor har unika profiler


I bloggen samlar vi information för att underlätta för dig som vårdnadshavare att ta ett välinformerat beslut om skola eller förskola för ditt/ert barn. Det finns många olika parametrar som spelar in när man vill hitta en bra, eller den bästa, skolan och/eller förskolan som passar för just dig/er och ditt/ert barn. Här har vi valt att leta efter information och forskning som handlar vad du kan ha i åtanke i skolvalet. Läs mer: