Välkommen!

Förskolan ligger i ett lugnt villaområde i Rydebäck ca en mil söder om Helsingborg. I närområdet finns natursköna platser med gott om gröna ytor, bäck och hav. Vi har också möjlighet att besöka områdesbiblioteket samt många roliga och spännande lekplatser. Förskolan är liten och består av två avdelningar med plats för ca 40 barn. Bäcken som är en 1–3 års avdelning och Havet som är en 3–5 års avdelning.

Bemötandet av pedagogerna på Dibber i Rydebäck är väldigt bra. Det är en liten förskola så alla pedagogerna känner våra barn väl, och de känner oss som föräldrar. Det är en öppen och bra kommunikation med både pedagoger och rektor.

Therese, vårdnadshavare

Digital visning

Välkommen in! Så här ser det ut på morgonen innan alla barn kommer in. Se fler filmer under ”om oss”.

Rektors presentation

Hör rektor Pias presentation av Rydebäck förskola

Hälsa på personalen

Hälsa på personalen här på Rydebäck förskola

Dibber förskolor identitet

Vi får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi på Dibbers förskolor gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra barn och elever. De som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa, är en uppgift som man kan viga sitt liv åt.

Vi använder oss av Hjärtekultur för att genomföra denna uppgift på bästa möjliga sätt, det är fundamentet i vår företagsfilosofi.

Hjärtekultur

Hjärtekultur ska stärka barnens och de vuxnas känsla av egenvärde och förmåga till socialt samspel med andra. Värden som ska växa är bland annat:

  • barnens självkänsla
  • föräldrarnas trygghet
  • medarbetarnas yrkeskunskap och yrkesstolthet

Syftet med det är att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi är genuint intresserade av barnen och deras föräldrar. Barnet är värdefullt i sig själv, inte för det hen säger eller gör.