Kom på visning – Valpebo förskola

Välkommen på öppet hus och skapandeverkstad – 7 maj, 17.00-18.30

Ska du välja förskola till ditt barn och är nyfiken på hur vi på Dibber Valpebo jobbar med upplevelsebaserat lärande med hjälp av vår förskolebuss? I så fall är du varmt välkommen på öppet hus och skapandeverkstad, den 7 maj klockan 17.00-18.30, hos oss på Dibber Valpebo förskola!

Vår förskola ligger i Södra Lindhult. Vår profil ”ut och njut” utgår ifrån ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande. Utevistelsen ska vara lustfylld samtidigt som den riktar sig mot mål i förskolans läroplan. Vi har en mobil avdelning vilket innebär att vi har vår förskolebuss som är ett pedagogiskt verktyg för våra äldsta barn. Den ger oss möjligheten att upptäcka och utforska miljöer utanför förskolan både inomhus och utomhus.

Datum: 7 maj 2024
Tid: 17.00-18.30
Plats: Dibber Valpebo förskola, Ulrikelundsvägen 2, 702 37 Örebro

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår rektor Sofie Rudin via 073-6127800 eller sofie.rudin@dibber.se

Välkommen!

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.


Att gå på visning

Att gå på visning är ett bra sätt att få träffa oss som arbetar här, passa på att ställa stora och små frågor, se hur lokalerna ser ut och mycket mer. Det är viktigt att du som vårdnadshavare får en bra känsla och känner förtroende för oss på förskolan så att du känner dig trygg med ditt val. 

Säkerligen är det många frågor som snurrar, särskilt om det är första gången du ska välja förskola för ditt barn. Vi är vana vid att svara på frågor om personalen, pedagogiken, kommunikation och inflytande för vårdnadshavare, maten, lärmiljö, innemiljö, utemiljö, smitta/sjukdom, plats i förskolan, sommarstängt, barngrupper, och mycket mer. Vi vet dessutom att alla barn är unika, det som passar för någon annans barn kanske inte nödvändigtvis passar för ditt barn. Du har rätt att fråga om allt som du tror kan påverka omsorgen om ditt barn. Det är bra att vara nyfiken!