Vårdnadshavare Naureen på Myran

Vårdnadshavare på Myran porträtt med sitt barn

Tänk tillbaka, hur kommer det sig att du valde Myran?

Innan jag skulle välja förskola för min dotter gick jag till alla förskolor i Vårbygård. Jag gick till både kommunala och privata förskolor och kollade hur deras pedagoger hälsade på mig och hur de tog hand om barnen.

När jag kom till Myran förskola blev jag välkomnad av en pedagog, jag berättade för henne att jag ville se förskolan för min dotters skull. Där och då bestämde jag att det här var förskolan för mig och min dotter. Hon var den bästa pedagog jag träffat. Hon gick runt med mig i hela förskolan och visade mig runt och berättade allt som jag ville veta.

Det var den första förskolan där jag sett en pedagog som ler och är välkomnande, som hade ordning och reda och jag såg en mycket bra miljö för barnen. Det var ett självklart val att välja Myran för min dotter och i dag är jag stolt över det.

Berätta hur du tycker att det är att ha ditt barn på förskolan i dag? 

Min dotter trivs mycket bra på förskolan, hon har fått mer självförtroende och har lärt sig så mycket. Jag hör inte att andra barn i min närhet lär sig så mycket som min dotter gör.

På förskolan åker de iväg i en mobilbuss varannan vecka då de besöker bland annat parker och museum, de gör också olika aktiviteter utomhus, det är bra tycker jag.

Den här förskolan är 100% perfekt, den bästa i Vårbygård.

Hur är bemötandet av pedagogerna?

Enligt mig är Myran förskolas pedagoger ”superbästa”! Alla är mycket trevliga och hjälpsamma och respekterar oss och våra barn.

Hur är det att lämna och hämta?

Det har aldrig varit något problem att lämna och hämta, pedagogerna är alltid hjälpsamma.

Har du några råd till föräldrar som ska välja förskola? Vad ska de tänka på, vad tycker du är viktigast i valet av förskola?

Jag vill råda alla föräldrar att de går runt till alla förskolor och sedan välja den förskola där de blir mötta av glada och hjälpsamma pedagoger, där de ser att det finns ordning och reda och en bra miljö. Det fanns många förskolor som jag besökte där det inte var ordning och där det inte var en bra miljö för barnen.

Är det någonting som du vill berätta som jag glömt att fråga om?

Förskolans rektor tror jag säger mycket om hur förskolan är. Om skolans reaktor är duktig och bra då lovar jag att den förskolan är bäst. Jag vill säga att Myrans rektor Marie är mycket duktig och det märks att hon verkligen bryr om sin förskolas barn.

Om ni skulle beskriva er förskola med tre ord, vilka ord skulle du välja då?

För mig är Myran ”ordning & reda”, trevliga pedagoger, och mycket mycket bra miljö för barnen.

Slutord?

I slutligen vill jag säga att det är mycket viktigt för oss att vi har en bra förskola för vår dotter. Vi måste känna oss trygga när vi lämnar henne på förskolan. Jag rekommenderar varmt Myran förskola.

Med vänliga Hälsningar,

Naureen

Läs mer