Dibbers förskolor och skolor i Helsingborg

På Dibber, som betyder planteringspinne, får vi världens viktigaste värden att växa. Vårt syfte är att varje barn upplever och känner att de är värdefulla.

Du kan kontakta rektor i förskolan eller skolan för att se och och i så fall hur många platser vi har i varje förskola och skola. I Helsingborgs kommun har vi fem förskolor och tre skolor.

Dibbers förskolor i Helsingborg

Klicka på förskolans namn så kommer du till förskolans hemsida med kontaktuppgifter till rektor på förstasidan. Du kan kontakta rektor i förskolan eller skolan för att se och och i så fall hur många platser vi har i varje förskola och skola. I Helsingborgs kommun har vi fem förskolor och tre skolor.

Alla Dibbers lärvänner med texten: Vi får världens viktigaste värden att växa

Ansökan förskola i Helsingborg

Vi är med i kommunens förskolekö vilket innebär att du ansöker till oss via den kommun som förskolan ligger iHelsingborg kommuns ansökningssida finner du här. Ansökningsprocessen går ganska snabbt i 6 steg. Du anger den förskola som du är intresserad av i näst sista steget.

Kontakta gärna rektor på respektive förskola om du vill veta mer. Våra rektorer visar gärna upp sin verksamhet och ser fram emot ditt samtal.

——————————————–

Dibbers skolor i Helsingborg

Ansökan Dibbers skolor i Helsingborg

Ansökan till DIbbers skolor i Helsingborg sker via Dibbers ansökningsformulär som du finner här. Är det någonting som känns osäkert så får du gärna kontakta rektor på respektive skola så kan de guida dig genom ansökningsformuläret.

Välja förskola