Vi välkomnar Mari Puoskari som ny VD för Dibber Sverige

I takt med att organisationer utvecklas och växer möter vi nya möjligheter och förändringar som formar vår framtid. Vi står snart inför en sådan förändring inom Dibber Sveriges ledarskap då vi 2 april välkomnar Mari Puoskari som ny VD för Dibber Sverige.

Efter ett betydande bidrag till Dibber Sverige, kommer vår nuvarande VD, Pontus Loswick, att övergå till nya utmaningar. Pontus har med stort engagemang och dedikation lett vår organisation genom en period av tillväxt och utveckling och vi är djupt tacksamma för hans ledarskap och insatser.

Med ödmjukhet och förväntan välkomnar vi nu Mari Puoskari som ny VD för Dibber Sverige. Mari, som för närvarande leder Dibbers finska verksamhet Pilke, kommer att utvidga sitt ledarskap för att inkludera Dibber Sverige i sitt ansvarsområde. Med en rik bakgrund i att leda organisationer av olika storlekar och tidigare erfarenhet av svenska verksamheter, är Mari väl rustad för att föra oss framåt på vår resa.

– Att bli en del av Dibber Sveriges resa är en stor ära. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla medarbetare, att dela med mig av mina erfarenheter och tillsammans sträva efter att fortsätta utveckla en inspirerande och hållbar miljö för både barn, elever och personal, säger Mari Puoskari.

Vi vill återigen tacka Pontus för hans insatser och varmt välkomna Mari till hennes utvidgade ledarroll inom Dibber. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta utveckla Dibbers verksamheter i Sverige.

Mari Puoskari – tillträdande VD, Dibber Sverige