Upptäck Dibbers grundskolor i Helsingborg

Välkommen till Helsingborg, där Dibber erbjuder en mångfald av grundskolor som speglar stadens unika karaktär och mångsidighet. Med skolvalet i full gång fram till den 31 januari är det en spännande tid för föräldrar att utforska och välja skola för sina barn. Låt oss ta en närmare titt på Dibbers grundskolor i Helsingborg och deras unika profiler.

Dibber Fyrklövern – grundskola för årskurs F-5 i Gustavslund

Beläget i det charmiga bostadsområdet Gustavslund, erbjuder Dibber Fyrklövern en varm och inbjudande miljö för elever i årskurs F-5. Skolan strävar efter att varje elev ska känna sig unik och värdefull. Med fokus på musikskapande och samarbete, ger Fyrklövern eleverna möjlighet att utforska sång, körsång och olika instrument både under skoltid och på fritidshemmet. Naturen och lekparker i närheten skapar en inspirerande inlärningsmiljö.

Dibber International School Helsingborg – grundskola med internationell inriktning för F-9

Med en internationell inriktning strävar Dibber International School i Rydebäck efter att utbilda elever för framtidens globala samhälle. Genom fyra centrala pelare – IB, undervisning på engelska, akademiska och estetiska ämnen samt teknologi och innovation – skapas en stimulerande lärmiljö. Här får eleverna möjlighet att utveckla sig till medvetna och kompetenta individer inför en internationell framtid.

Kärnhuset Dibber – grundskola för årskurs F-6 i Råå

Kärnhuset är en familjär skola med montessoriprofil i Råå och rymmer elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolans atmosfär präglas av varmt bemötande och en gemensam satsning på elevernas utveckling och förmåga att ta ansvar. I charmiga lokaler från förra sekelskiftet får eleverna en harmonisk miljö där de kan växa till ansvarstagande vuxna och göra goda val för sig själva och sin omgivning.

Kubikskolan Dibber – grundskola för årskurs F-9 på Larmvägen 31

För de nyfikna och ambitiösa eleverna är Kubikskolan en utmärkt plats att växa och utvecklas. Med fokus på kunskap, kamratskap och kreativitet erbjuder skolan en trygg atmosfär omgiven av grönska och parkområden. Klassrummen är utrustade med både traditionell och modern teknik för att stödja en mångsidig inlärningsupplevelse.

Långvinkeln Dibber – grundskola för årskurs F-5 i centrala Helsingborg

Denna lilla och trygga skola, centralt belägen i Helsingborg, erbjuder elever i åk F-5 en unik montessoriprofil. Här får eleverna frihet under ansvar, lust att lära och en harmonisk miljö som främjar glädje, nyfikenhet och god gemenskap. Med närhet till stadens grönområden och kulturutbud ger Långvinkeln en helhetsupplevelse för eleverna.

Skolvalet 2024

Föräldrar har nu möjlighet att göra sina val fram till den 31 januari och välja den skola som bäst passar sina barns behov och intressen. Dibbers grundskolor representerar en bredd av pedagogiska metoder och inriktningar, och med omsorgsfull övervägning kan varje familj hitta den perfekta skolan för sina barns framtid. Här kan du läsa mer om hur det fungerar att välja grundskola i Helsingborg.