Spännande skolstart på våra nya anpassade grundskolor i Älta och Stora Essingen

Nu har våra två nya anpassade grundskolor, Dibber Nacka anpassad grundskola i Älta och Dibber Stora Essingen anpassad grundskola i Stockholm, haft sin efterlängtade skolstart. Det har varit en fantastisk vecka med att få träffa våra elever och vårdnadshavare och vi ser fram emot ett läsår fyllt av lärande, gemenskap och utveckling.

Patricia Larsson, vår regionala skolchef för anpassad grundskola, delar med sig av sina tankar kring starten: “Det känns så roligt att äntligen få välkomna elever och medarbetare till våra nya skolor. Vi har arbetat hårt för att skapa en trygg och stimulerande miljö som verkligen möter våra elevers behov.”

Vi har fortfarande några platser kvar på båda skolorna, så om du letar efter en anpassad grundskola för ditt barn, eller om du har ett barn i din närhet som är i behov av en anpassad grundskola, är du varmt välkommen att kontakta Patricia Larsson för att boka en visning. Våra fina lokaler är designade för att skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande och trivsel, och vi visar dem gärna för dig.

Vi ser fram emot ett spännande läsår och hoppas att få välkomna fler elever till våra skolor!

Några bilder från Dibber Nacka anpassad grundskola & Dibber Stora Essingen anpassad grundskola