Min drömskola

Vad tycker elever i åk 2 är en riktig drömskola? Vi har fått tillåtelse att publicera dessa söta små texter av en drömskola från fyra flickor i åk 2 på Kubikskolan. Här berättelserna finns i text (något redigerade) och som foton här nedan.

”Min drömskola är stor och fin. I min drömskola är det bara flickor. I min drömskola lär vi oss matte och svenska. Min drömskola har en fi och stor lekplats. Min drömskola är fin och bra.”

”Min drömskola skulle vara en undervattenskola. Klassrummet skulle vara fullt med vatten. Böckerna skulle vara gjorda av sjögräs. Man sitter på badringar. Alla tjejerna är sjöjungfrur och killarna är sjöhästar.”

”Min drömskola är Kubiskolan Dibber. Min drömskola är bara en normal skola och man kan lära sig saker och ha bästa läxan i världen och bästa läraren…”

”Jag önskar att vi fick chips och godis varenda dag. Jag vill att vi ska ha en hund eller katt i skolan. Jag vill att vi ska ha mer svenska och pyssel och idrott. Jag önskar att vi kunde sluta skolan klockan 13. Jag önskar att vi fick ha leksaker och mobiler på rasten.”