Dibbers förskolor i Huddinge kommun

Är det dags att välja förskola i Huddinge/Vårby?

Dibber driver tio förskolor i Huddinge kommun, varav fem finns i Vårby. Alla har en unik prägel, men också mycket gemensamt. 

En central del i all vår verksamhet är vår värdegrund som vi kallar för Hjärtekultur. Vad Hjärtekultur betyder i praktiken är att alla barn ska ha samma möjligheter att känna sig sedda och hörda; de ska känna hur viktiga de är och att de tas på allvar. Lekfullt lärande och samspel är viktiga komponenter i vår verksamhet.

Du som vårdnadshavare kan, precis som ditt barn, förvänta dig trygghet och ett professionellt bemötande i alla situationer – från valet av förskola i Huddinge/Vårby till vardagens hämtningar och lämningar. Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar, eller vill besöka oss och bilda dig en egen uppfattning om verksamheten och omgivningarna.

Våra förskolor i Huddinge kommun

På de individuella förskolornas sidor hittar du mer information om verksamheten samt kontaktuppgifter till rektor på respektive förskola. När du fattat ett informerat beslut om den eller de förskolor du är intresserad av och vill ställa ditt barn i kö, använd tjänsten Ansökan om förskoleplats på Huddinge kommuns hemsida.

Kort om Dibber

Dibbers skolor och förskolor ingår i den norska friskolekoncernen Laringsverkstedet som startades 2003 i Norge av två engagerade pedagoger. Den svenska verksamheten etablerades 2017 och Dibber driver idag 14 skolor och 65 förskolor på ett flertal orter i landet.

Namnet Dibber har vi lånat från planteringspinnen som skapar plats för frön och sticklingar att gro. Enligt samma princip som dibbern vill vi ge världens viktigaste värden utrymme att växa. De frön vi planterar i vår verksamhet är däremot nyfikenhet, kunskap och självförtroende – värden som ska fortsätta växa livet ut.

Välja förskola