Dibber Källvägen förskola får höga betyg i Partille kommuns mätning

Dibber Källvägen är en förskola i Partille kommun som har erövrat hjärtan. Med en imponerande totalpoäng på 4,91 av 5 i Partille kommuns enkät rankas Dibber Källvägen som den näst bästa förskolan i kommunen. Det är ingen överraskning att förskolan har blivit en favorit bland föräldrar och barn i kommunen, då deras engagerade personal och kreativa tillvägagångssätt för barnens utbildning och utveckling lyser igenom i vardagen.

Dibber Källvägen är en liten förskola i Partille kommun där barn och pedagoger har en nära relation till varandra. Varje år skickar kommunen ut en enkät till alla vårdnadshavare i deras förskolor för att de ska ha chansen att uttrycka sin åsikt om förskolornas arbete. I år kunde Dibbers förskola Källvägen stoltsera med ett medelvärde på 4,91 poäng av 5, vilket placerar dem på en stark andra plats, endast slagna av Viljansviks förskola med sina 4,95 poäng. Dessa resultat är en spegling av förskolans passionerade personal och deras dedikation till att skapa en lärorik och trygg miljö för barnen.

Framgång genom passion och erfarenhet

En av nycklarna till Dibber Källvägens framgång är deras personal, som har en stark vision för förskolans arbete och är fyllda av erfarenhet och arbetsglädje. Rektor Mia Carlbrand berättar stolt om teamet som har en tydlig bild av hur de vill arbeta med förskolan. Med sina rika erfarenheter och genuina entusiasm delar de en gemensam önskan om att erbjuda det bästa för barnens framtid. Det är denna passion som driver dem att kontinuerligt generera idéer och sträva efter att uppnå sina mål.

Kreativitet och miljömedvetenhet

Dibber Källvägen är inte bara en förskola som fokuserar på traditionellt lärande, utan även på att skapa en berikande och hållbar miljö för barnen att utforska. Rektor Mia Carlbrand nämner att förskolan arbetar aktivt med odling tillsammans med barnen. Genom att involvera dem i odlingens olika steg, från sådd till bevattning, får barnen ta ansvar och lära sig om naturens gåvor.

Dessutom arrangerar Dibber Källvägen en årlig sommarfest där de säljer de plantor som barnen har odlat. Intäkterna från försäljningen används för att förverkliga barnens önskemål och behov på förskolan. Detta kreativa tillvägagångssätt involverar barnen i beslutsprocessen och ger dem en känsla av ägandeskap och ansvarstagande för sin egen inlärningsmiljö.

Dibber Källvägen har med rätta gjort sig ett namn som en framstående förskola i Partille kommun. Genom sin passion, erfarenhet och kreativa tillvägagångssätt har de skapat en miljö där barnen kan växa, lära och trivas. Genom att odla tillsammans med barnen visar de på sitt engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet. Dibber Källvägen strävar ständigt efter att förbättra sig och ser fram emot att fortsätta göra skillnad för barnens framtid.

Om Dibber Källvägen

Förskolan Källvägen ligger i ett äldre villaområde i Sävedalen, Partille. Vi är en liten förskola där barn och pedagoger har en nära relation till varandra. Barngruppen består av 23 barn som delas upp i två mindre grupper under delar av dagen. På Regnbågen vistas de äldsta barnen och de yngsta finns på Solstrålen. Tillsammans med barnen bjuder vi in till lustfyllt lärande och undervisning. Vi vill erbjuda lärmiljöer som utvecklar och utmanar alla barn till lärande.