Dibber International School Sollentuna är nu en auktoriserad IB School

Dibber International School Sollentuna har blivit auktoriserad av IB-organisationen för PYP (Primary Year Programme.) Programmet är anpassat för elever från 6–12 år. Detta innebär att man fokuserar på hela elevens utveckling, både i klassrummet och i världen utanför. Programmet erbjuder en ram som får hela eleven att växa akademiskt och socialt, samt skapar aktiva medborgare genom att låta eleverna undersöka världen både lokalt och globalt. Skolan ingår nu i ett större nätverk av internationella skolor där PYP elever och lärare känner igen sig i målsättning och i arbetssätt.

– Det har varit en fantastisk resa under det senaste året att se insatserna från personal, elever och föräldrar, säger Jeremy Brooks, rektor på Dibber International School Sollentuna. Det här är bara början på vår resa och jag ser fram emot att se vad nästa kapitel innehåller.

Dibber International School Sollentuna är en fristående skola och har idag elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Vi får världens viktigaste värden att växa.

Kontaktperson:
Jeremy Brooks, rektor på Dibber International School Sollentuna
Telefon: 08 551 058 43
jeremy.brooks@edu.dibber.se

Fakta
International Baccalaureate (IB) grundades 1968. Det är en icke vinstdrivande utbildningsstiftelse som har stort fokus på eleven. Eleverna ska få möjlighet att utveckla sina intellektuella, personliga, känslomässiga och sociala färdigheter för att leva, lära och arbeta i en snabbt globaliserad värld.