Vårdnadshavare Funda berättar

Jag valde Myran för att jag själv har gått där, min lillebror har gått där och jag gick ”praoade” där när jag gick i skolan. Myran ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Hur är det att ha barn på Myran förskola?

Jag tycker att det är bra att mina barn går på Myran, de får lära sig massor, de har de bra, känner sig trygga och pedagogerna får dem alltid att känna sig välkomna. Jag förstår att de har det bra och känner sig trygga för att när vi ska gå till förskolan så är de alltid glada – jag vill ge en stor eloge till personaler som sprider så mycket positivt till våra barn.

Hur är det att ta sig fram och tillbaka på förskolan?

För oss är det värt att åka till Myran från en annan kommun. Jag hade mina barn på en annan förskola en kort period men jag var inte alls nöjd.

När barnen började på Myran så bodde vi i Vårby Gård, förskolan ligger väldigt bra till, det är lätt att hitta och det ligger nära tunnelbanan för de som åker kommunalt. Just nu bor vi dock i en annan kommun vilket gör att vi åker bil till förskolan, det är också smidigt.

Märker ni att det är en förskola som tillhör Dibber Sverige?

Man märker att förskolan tillhör Dibber dels genom miljön men också för att barnen pratar om de små figurerna (lärvännerna) hemma. 

Har ni några råd till föräldrar som ska välja förskola? Vad ska de tänka på, vad tycker ni är viktigast?

Om ni vill ha en trygg och lärorik förskolegång så rekommenderar jag Myran. Det är den bästa förskola som jag kunde välja. Personalen gör sitt jobb med kärlek, engagemang och sprider massor av trygghet. Vad mer kan en förälder önska sig?

Om ni skulle beskriva er förskola med tre ord, vilka ord skulle du välja då?

Myran Dibber med tre ord: Trygghet, Kärlek och Positiv energi