Lär känna Dibbers förskolor i Nyköping

På Dibbers förskolor i Nyköping strävar vi efter att skapa en inkluderande och inspirerande miljö för varje barns unika resa. Vi är stolta över våra fyra förskolor, var och en med sin egen karaktär och fokus på barnens utveckling och välbefinnande.

– På Dibbers förskolor i Nyköping har vi engagerade och närvarande pedagoger som genom sin gemensamma barnsyn och brinnande intresse för barnens bästa skapar en förskola som präglas av glädje, nyfikenhet och omsorg, berättar Ann-Louise Ingberg, rektor för Dibbers förskolor i Nyköping. Vi arbetar även aktivt med vår hjärtekultur där vårt motto är att alla barn ska få känna att de är värdefulla och viktiga precis som de är. Att de är en egen individ som ska utveckla en känsla av gemenskap i ett sammanhang med flera unika individer. Det är okej att vara den du är i en trygg och glädjefull miljö!

Dibber Västerbo förskola på Fruängsgatan 34

Dibber Västerbo förskola, belägen centralt i Nyköping, erbjuder närhet till både natur- och kulturområden. Med två avdelningar, Fasta avdelningen för de yngre barnen och Mobila avdelningen för de äldre barnen, strävar förskolan efter att skapa en varierad och stimulerande miljö för alla barn.

Dibber Backebo förskola på Stensborgsvägen 12

Dibber Backebo förskola ligger i ett lugnt villaområde och har tre avdelningar – Trollsländan och Fjärilen för de yngre barnen, samt Ängen för de äldre. Förskolan integrerar naturen i vår vardag och erbjuder en trygg och stimulerande miljö för barnens tillväxt och lärande.

Dibber Svalbo förskola i Svalsta

Dibber Svalbo förskola, belägen 10 minuter utanför Nyköping i Svalsta, omges av naturområden. Med två avdelningar, Nyckelpigan för de yngre och Humlan för de äldre, strävar förskolan efter att skapa ljusa och rymliga lokaler som lockar till både lek och lärande.

Dibber Knyttebo förskola i Stigtomta

Dibber Knyttebo förskola, ca 20 minuter utanför Nyköping i Stigtomta, ligger i ett lugnt villaområde omgivet av skog och natur. Här uppmuntrar förskolan barnen att utforska och lära genom lek och skapande.

Välkommen till Dibbers förskolor i Nyköping, där varje barns unika resa är i fokus och där glädje, nyfikenhet och omsorg är grundläggande värden i vår gemenskap.