Lär känna Dibbers förskolor i Göteborg och Ulricehamn

Välkommen till Dibbers förskolor i Göteborg och Ulricehamn! Vi är stolta över att bedriva mindre förskolor runt om i Göteborg och Ulricehamn där vi strävar efter att skapa en hållbar förskola som integrerar sig i närmiljön och ger barnen möjligheten att lära om samhället. I detta blogginlägg kommer vi utforska några av våra förskolor och de unika möjligheter de erbjuder för barnens utveckling och lärande.

Dibber förskolorna Danska vägen, Räntmästaregatan och Torkelsgatan i kvarteret Lunden: Mitt i staden med kulturella skatter

I kvarteret Lunden ligger tre av våra förskolor: Dibber Förskolan Danska vägen, Dibber Förskolan Räntmästaregatan och Dibber Förskolan Torkelsgatan. Dessa förskolor är centralt belägna med närhet till Göteborgs fantastiska museum och parker. Genom att använda kollektivtrafiken kan barnen och personalen enkelt förflytta sig i staden för att utforska allt som Göteborg har att erbjuda. En spännande möjlighet att integrera lärande i stadsmiljö.

Dibber Förskolan Flygledarevägen i Torslanda: En inspirerande plats för barnens utveckling

Vår förskola på Flygledarevägen i Torslanda är en unik och inspirerande plats med lokaler planerade som ”rum i rummet”, vilket innebär att materialet är placerat i barnens nivå för att ge dem möjlighet till självständiga val. På Dibber Förskolan Flygledarevägen strävar vi efter att skapa en hållbar miljö, och det återspeglas även i vårt tillagningskök. Här lagar våra kockar mat och bakar bröd till alla våra förskolor med ett genomgående hållbart tänkande. Vi är stolta över att kunna erbjuda näringsrik och vällagad mat som kompletterar den stimulerande inlärningsmiljön på vår förskola.

Dibber Förskolan Källvägen, Sävedalen: Kreativitet och grönskande trädgårdar

I Sävedalen, Partille, välkomnar vi er till Dibber Förskolan Källvägen. Här har vi en förskola med en lådcykel som öppnar upp för spännande kulturella äventyr och naturutforskning. Den härliga trädgården ger barnen möjligheten att odla sina egna grönsaker, skapa en koppling till naturen och lära sig om hållbarhet redan från en ung ålder.

Dibber Förskolan Vegby, Ulricehamn: En nära gemenskap med sjö och skog

Förskolan i Ulricehamns kommun heter Dibber Förskolan Vegby och ligger i det lilla samhället Vegby, granne med både sjö och skog. Vårt närområde erbjuder en fin lekpark med grillmöjligheter, vilket är en populär destination för både barn och personal. Det är en plats där gemenskap och natur går hand i hand.

Den Goda Måltiden

Vi på Dibber är stolta över att erbjuda näringsrik lunch för barn och personal. Vårt tillagningskök på Dibber Förskolan Flygledarevägen ansvarar för att servera från grunden tillagad mat till förskolorna i Lunden och Sävedalen och på Dibber Förskolan Vegby har vi en egen kock. Vi strävar efter att maten ska vara årstidsanpassad och följa vårt koncept Den Goda Måltiden.

Välkomna att besöka våra förskolor och uppleva den inspirerande och lärorika miljön som Dibber erbjuder. Vi är dedikerade till att skapa en trygg och stimulerande plats för barnens utveckling och lärande.