Lärarteam på Finnboda förskola nominerade till pris för inom digitalisering

Nominerade till utmärkelsen Lära 2021

Förens lärarteam, som består av förskollärare och barnskötare på avdelningen Fiskarna och Korallerna på Finnboda förskola i Nacka är några av de som är nominerade till pris inom digitalisering i Nacka kommun.

Under september har boende i Nacka haft möjlighet att nominera individer eller team i olika kategorier inom utmärkelsen ”Lär” för att uppmärksamma goda exempel och framgångsfaktorer. För 2021 valdes två områden ut som båda kan ses som konsekvenser av pandemin, digitalisering och rörelse. 18 kandidater har valts ut.

Nominerade i kategorin digitalisering 2021

Dibber Finnboda förskola och lärarteamet Fören som består av Fiskarna och Korallerna har blivit nominerade i kategorin digitalisering för att: ”Personalen på Fiskarna och Korallerna på Dibber Finnboda förskola har alltid ett positivt och lekande förhållningssätt till de olika skolämnena och det lustfyllda lärandet. Förskolan satsar även på spännande verktyg för digitalisering. Barnen får t.ex. på ett lekfullt sätt testa och lära sig olika typer av programmering. Barn i alla åldrar får delta och utmanas för att bli ännu bättre och lära sig mer!”.

Hjälp oss att rösta

Skulle teamet vinna utmärkelsen innebär det att vi kan fortsätta skapa förutsättningar för barns utveckling och lärande inom digitalisering på ett utmanande, lekfullt och lustfyllt sätt: något vi gärna skulle vilja.

Hjälp oss genom att rösta, du kan rösta fram till och med den 8 november 2021 och du behöver inte vara bosatt i kommunen för att göra din röst hörd. Tillsammans får vi världens viktigaste värden att växa!”