Dibbers Matgård serverar första smakrika måltiden till Dibbers för- och grundskolor i norra Stockholm

Igår, 8 januari 2024, markerade en milstolpe för Dibbers Matgård när den första smakrika måltiden serverades till flera förskolor och skolor i norra Stockholm. På menyn stod en favorit hos både unga och vuxna: Lasagne.

”Att få servera den första måltiden från Dibbers Matgård är en ära och en spännande början på vår resa för att främja hälsa och matglädje hos barnen,” säger Rickard Lundberg, chef för Den goda måltiden på Dibber.

Jaana Lundström, kökschef för Dibbers Matgård, tillade, ”Vi är stolta över att kunna erbjuda en innovativ matlagningslösning som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också främjar näringskunskap och välmående hos våra barn och elever.”

Hos barnen var maten populär med en stor tumme upp och tomma skålar.

Dibbers Matgård, beläget i Kungsängen norr om Stockholm, strävar efter att odla en kärlek till mat och näringskunskap hos barn och elever. Med en djup förståelse för matens inverkan på välmående och utveckling fokuserar Matgården på att erbjuda högkvalitativa måltider.

Metoden ”Cook and Chill” som används av Dibbers Matgård är speciellt anpassad för att säkerställa högkvalitativ matleverans till förskolor och grundskolor, samtidigt som den prioriterar trygghet och hållbarhet i tillagningsprocessen.

Dibbers Matgård ser fram emot att fortsätta erbjuda näringsrika och aptitliga måltider till våra barn och elever och arbetar passionerat för att främja en sund relation till mat och hälsa.