Dibbers förskolor i Tyresö kommun

Är det dags att välja förskola i Tyresö?

Dibbers tre förskolor i Tyresö kommun är Karlavagnen (Krusboda), Kattfoten (Trollbäcken) och Stjärnan (Tyresö strand). 

Precis som alla våra förskolor präglas de av vårt unika värdegrundskoncept Hjärtekultur. I praktiken innebär Hjärtekultur att alla barn ska ha samma möjlighet att bli sedda, hörda, tagna på allvar – och känna att de får lyckas med något varje dag. Det uppnår vi inte minst genom samspel och lekfullt lärande.

Precis som ditt barn kan du som vårdnadshavare också alltid förvänta dig ett tryggt och professionellt bemötande hos Dibbers förskolor i Tyresö, oavsett om det gäller valet av förskola eller vardagens hämtningar och lämningar. Hör gärna av dig till den eller de förskolor i Tyresö kommun du är intresserad av med frågor och funderingar, eller om du vill besöka oss och bilda en egen uppfattning om verksamheten.

Våra förskolor i Tyresö kommun

Förskolan Karlavagnen ligger i det bilfria småhusområdet i Krusboda. Här har vi fina naturområden inom gångavstånd. Ibland går vi lite längre för att besöka vår bondgård Uddby gård.

Förskolan Kattfoten är den lilla förskolan med det stora hjärtat. Omsorg, utveckling och lärande är alltid i fokus och barnen har stora möjligheter att utvecklas och lära i samspel med naturen.

Förskolan Stjärnan har en stor gård med skog, natur och kuperad terräng, såväl som stora sandlådor och asfalterade ytor med plats för att cykla eller rita med utekritor.

Titta gärna närmare på de individuella förskolornas sidor för att läsa mer om den eller de du är intresserad av. Här hittar du också adresser och kontaktuppgifter.

Ansökan / ställa sitt barn i kö

För att välja förskola i Tyresö och ställa ditt barn i kö använder du Tyresö kommuns e-tjänst för ändamålet.

Kort om Dibber

Dibber är en del av Laringsverkstedet, en norsk friskolekoncernen som startades 2003 och etablerades i Sverige 2017. Vi driver idag 14 skolor och 65 förskolor i Sverige.

Ordet dibber betyder planteringspinne. Och på samma sätt som en dibber får frön och sticklingar att växa vill vi få världens viktigaste värden att växa genom att plantera frön i form av nyfikenhet, kunskap och självförtroende.

Alla Dibbers lärvänner med texten: Vi får världens viktigaste värden att växa