Dibbers förskolor i Solna

Är det dags att välja förskola i Solna?

Dibbers förskola i Solna finns på Hagalundsgatan i centrala Solna. Här välkomnas du och ditt barn av Hjärtekultur, vårt unika värdegrundskoncept och något som genomsyrar all vår verksamhet. I praktiken betyder Hjärtekultur att alla barn ska bli sedda, höra och tagna på allvar. Alla barn ska känna hur viktiga de är och att de lyckas med något dagligen. 

Liksom ditt barn kan du som vårdnadshavare förvänta dig ett tryggt och professionellt bemötande hos Dibbers förskola i Solna – i allt från valet av förskola till vardagens hämtningar och lämningar. 

Tveka inte att höra av dig till Hagalund förskola i Solna om du vill veta mer om verksamheten. Du är också varmt välkommen att boka tid för att besöka förskolan, så att du får möjlighet att bilda dig en egen uppfattning om verksamheten.

Vår förskola i Solna: Hagalund förskola

Förskolan Hagalund finns i centrala Solna, nära Solna station och granne med stadsdelarna Råsunda, Skytteholm, Hanneberg och Frösunda. Vi håller till på en mysig innergård och har nära till grönområden som Hagaparken. Tack vare närheten till stationen finns vi förstås också på bekvämt gångavstånd från tvärbana, pendeltåg, buss och tunnelbana.

Titta gärna närmare på Hagalund förskolas sida för att läsa mer om förskolan. Här hittar du också kontaktuppgifter till rektor om du exempelvis vill komma på besök eller undrar hur många platser vi har. 

Ansökan / ställa sitt barn i kö

För att välja förskola i Solna och ställa ditt barn i kö loggar du in på Solna kommuns e-tjänst Förskola & skola och följer instruktionerna.

Kort om Dibber

Dibber är en del av Laringsverkstedet, en friskolekoncern som startades i Norge 2003 och har funnits i Sverige sedan 2017. Vi driver idag 65 förskolor och 14 skolor i Sverige.

Namnet Dibber betyder planteringspinne och anspelar på mottot vi får världens viktigaste värden att växa. En dibber hjälper frön och sticklingar att växa, och på samma sätt vill vi plantera frön som växer i form av självförtroende, kunskap och nyfikenhet, med förhoppningen att dessa värden ska fortsätta att växa livet ut.

Alla Dibbers lärvänner med texten: Vi får världens viktigaste värden att växa