Dibber Ullstämma flyttar till nya lokaler

I sommar kommer vår förskola Dibber Ullstämma i Linköping att flytta till nya, fina och större lokaler. Flytten går från nuvarande adressen UIlstämmavägen 268 till Stenhagsvägen 7.

Vi är glada att meddela att Dibber Ullstämma förskola kommer att flytta från sin nuvarande plats på Ullstämmavägen 268 till Stenhagsvägen 7 i Linköping. Detta är en spännande förändring som förskolan har sett fram emot och längtat efter under lång tid. Med deras smygstart vecka 32 och officiell öppning vecka 33 är de redo att välkomna alla barn till förskolans nya hem.

Dibber Ullstämmas nya lokal erbjuder betydligt mer utrymme och är nyligen renoverad för att skapa en modern och inspirerande miljö för våra små äventyrare. Förskolan är glada över att kunna erbjuda plats för 40 barn, vilket innebär en ökning med cirka 8 barn jämfört med tidigare. Detta ger Dibber Ullstämma möjligheten att ge ännu fler barn en kärleksfull och utvecklande förskoleupplevelse.

Som rektor i Dibber Linköping vill jag dela med mig av min entusiasm för denna förändring, säger Anna Reinhed, rektor på Dibber i Linköping, med glädje. Detta är något vi sett fram emot och längtat efter länge. Vi känner oss väldigt inspirerade att tillsammans med barnen få skapa nya rum och lärmiljöer. Extra roligt blir det förstås att flytta och bygga upp vår fantastiska sinnesträdgård som vi skapat under ett par års tid. Detta känns mycket värdefullt och ligger helt i linje med vår värdegrund och vårt sätt att arbeta. Med hjärtekultur i fokus.

Förskolan är även glada att kunna meddela att det finns möjlighet för ditt barn att börja på Dibber Ullstämma redan till hösten, då de har ett par lediga platser. Om du är intresserad av att ge ditt barn en kvalitativ förskoleupplevelse med Dibber, rekommenderar vi att du ansöker om en plats redan idag. Du kan enkelt göra detta genom att besöka vår hemsida eller kontakta förskolans rektor Anna.

Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya familjer till Dibber Ullstämma förskola på vår nya adress på Stenhagsvägen 7, avslutar Anna. Tillsammans ska vi skapa en spännande och lärorik miljö för våra barn, där vi värnar om hjärtekultur och ger varje individ den kärlek och omsorg de förtjänar.

Om Dibber Ullstämma förskola

Välkommen till Dibber Ullstämma förskola i Linköping. Vår förskola ligger vackert inbäddad i grönska med närhet till affärer, trevliga lekplatser, gymnastiksal, stall , hästar och får, fotbollsplaner och annat inom gångavstånd. Pedagogerna använder vår närmiljö på ett föredömligt sätt. Utflykter till vår närliggande skog mm görs regelbundet.