Dibber – Med hjärta för lärande

Idag är en stor dag för oss på Dibber! Vi är stolta över att visa upp vår helt nya logotyp, våra nya färger och vårt uppdaterade motto.

Vårt syfte har alltid varit att skapa livslångt lärande med hjärta för vår omvärld, och det har nu mynnat ut i vårt nya motto: ”Med hjärta för lärande.” Detta motto sammanfattar vårt arbete och vår motivation till att utveckla och inspirera våra barn och elever genom hela deras utbildningsresa.

Utforska vår nya hemsida

Vår nya hemsida, dibber.se, bjuder in er att utforska vår nya visuella identitet, lära er mer om våra enheter och följa vår resa mot att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och elever. På hemsidan hittar ni:

Om oss på Dibber: Lär mer om vår syn på lärande och hur vi jobbar för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och elever.

Om våra enheter: Alla våra förskolor, öppna förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor har sin egen hemsida här på dibber.se. Hitta din närmsta enhet och läs mer om hur du gör för att komma i kontakt med dom.

Artiklar och blogginlägg: Läs intervjuer med våra vårdnadshavare, nyheter från våra verksamheter eller lär dig mer om hur det går till för att välja förskola eller skola i just din kommun.

Välkommen till oss på Dibber – Med hjärta för lärande!