Kom på visning – DIS Nacka

På grund av rådande läge med Covid -19 är vi restriktiva med spontana besök, men du får gärna ringa rektor Sanna Åhs om du vill veta mer: 070-4931498

Öppet hus

På onsdagar kl 10.00 har vi öppet hus för förbokade besökare, endast ett sällskap i taget Anmäl genom att maila sanna.ahs@dibber.se. Vi går då igenom lokalerna på ett ”coronaavstånd” från pedagoger och barn och därefter kan ni sitta ner med rektor för frågestund utomhus. Om du inte har möjlighet att komma fysiskt kan du boka ett möte via t ex Teams med rektor.

Vi tar till hösten 20/21 emot elever från förskoleklass till årskurs 5 och därefter växer vi ett år i taget till årskurs 9.


Att gå på visning

Att gå på visning är ett bra sätt att få träffa oss som arbetar här, passa på att ställa stora och små frågor, se hur lokalerna ser ut och mycket mer. Det är viktigt att du som vårdnadshavare får en bra känsla och känner förtroende för oss på skolan så att du känner dig trygg med ditt val. 

Säkerligen är det många frågor som snurrar, särskilt om det är första gången du ska välja skola för ditt barn. Vi är vana vid att svara på frågor om personal, idrott och hälsa, pedagogik, kommunikation och inflytande för vårdnadshavare, mat, miljöer, fritids och mycket mer. Fråga oss allt du undrar över, det är bra att vara nyfiken!