Dibber söker en rektor för ett vikariat, i Nacka kommunLäringsverkstaedet är Norges största privata förskoleföretag som nu etablerat sig i Sverige. Företaget ägs av pedagogerna Hans Jacob Sundby och Randi Sundby. Idag finns både förskolor och skolor inom verksamheten i Sverige och samlas under namnet Dibber.

Dibber arbetar för att utveckla och driva bra förskolor och skolor där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att få världens viktigaste värden att växa.

Vi söker nu en driven, varm och kompetent vikarierande rektor till förskolorna Finnboda och Henriksdal i Nacka.

Förskolorna har idag en tydlig struktur och organisation och medarbetare som utvecklar och driver verksamheten framåt. Som stöd för rektor finns arbetsledare, utvecklingsledare och regionchef.

Som rektor kommer du att vara lokalt ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolorna, enligt förskolans styrdokument och företagets mål och riktlinjer. Rektor är även ansvarig för barnplaceringar, ekonomi, personal, dialog och information till föräldrar samt kontakt med kommunen. Uppdraget som rektor inom Dibber innebär varierande arbetsuppgifter med allt från administration till att vara pedagogisk ledare. Du är en ambassadör för dina förskolor och du leder med fullt mandat och ansvar.

Vi förväntar oss att du har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du bör känna dig bekväm i rollen som ansiktet utåt och lockas av möjligheten att få vidareutveckla verksamheten tillsammans med kompetenta medarbetare. I övrigt önskar vi entreprenörskap, ett glatt humör och god samarbetsvilja. Goda kunskaper gällande digitalisering och rektorsutbildning är meriterande.

Tjänsten innebär:
- ett vikariat, rektorstjänst, visstidsanställning på heltid för perioden december 2019 tom maj 2020

- Vi tillämpar individuell lönesättning

För ytterligare information kontakta regionchef Cilla Tapio 070-303 03 91.

Sista ansökningsdag 6 /12. Intervjuer kommer hållas fortlöpande. Skicka din ansökan till

[email protected]