Hungrig Kökschef sökes till Dibber

Är du en sann lagledare som brinner för mätta, näringsrika och glada barn?
Då kan du vara den vi söker!

Vilka är vi?
Vi är Dibber som driver förskolor och skolor och som just nu står inför en spännande förändringsresa. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att få världens viktigaste värden att växa.

Vem söker vi?
Nu söker vi en kökschef till vårt kök på Norrvikens skola i Sollentuna. Vi söker en person med energi och inspiration att leda och utveckla vårt växande koncept inom produktion-och cateringverksamhet. Vi söker dig med några års erfarenhet inom kockyrket, erfarenhet av att leda och med ett brinnande intresse för mat och människor.

Du har en god samarbetsförmåga och kan behålla lugnet även under stressiga förhållanden. Du är prestigelös när det gäller arbetsuppgifter och gillar att vara delaktig från start till mål med allt från inköp, planering till utförande, städning och uppföljning. Vi söker dig som är noggrann, flexibel, organisatorisk och har en hög servicenivå.

Arbetsbeskrivning
Vi har idag ett utmärkt kök som lagar i princip all mat från grunden. Vårt kök på Norrviken är ett tillagningskök som levererar mat till tre andra skolor och åtta andra förskolor i Täby och Sollentuna. Din uppgift blir att tillsammans med kock och köksbiträden strukturera, kvalitetssäkra, leverera, följa upp och förädla arbetet i produktionen samt i leveranserna till våra mottagningskök. Viss administration ingår i form av beställningar, uppföljning av leverantörsfakturor och skriva faktureringsunderlag för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter är att;

* Strukturera, fördela arbetet och medverka i arbetet i köket

* Planera och näringsberäkna vår matsedel/meny

* Beställning av livsmedel

* Genomföra egenkontroll och HACCP

* Bereda och tillaga skolmåltider, inklusive specialkost

* Samarbeta med skolledning och elevråd

* Servera och transportera mat till barn och elever i vår matsal och till de verksamheter som vi levererar till

Dina kvalifikationer

Nödvändig kunskap:

* Minst fem års erfarenhet inom storkök/restaurang

* Erfarenhet av att leda i ett kök

* Du ska ha genomgått utbildning i specialkost och livsmedelshygien

* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

* Datorvana och viss vana av administration och ekonomi

Anställningen
Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden är dagtid på vardagar med tillträde så snart som möjligt.
Ansök snarast, dock senast den 27 november med CV och personligt brev vi ansökningsknappen.
Vid frågor, kontakta Anne Petersson – 0702-990306
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!