Dibber Backens förskola söker en barnskötare!


Dibber Backen är en nybyggd förskola som ligger i Huddinge (Småbrukets Backe 43). Vi söker dig, utbildad barnskötare, som vill vara med om attutveckla en förskola där barns lärande och utveckling står i fokus.

Vi arbetar utifrån Dibbers ledord. Vi får världens viktigaste värden att växa.Värden som ska växa är bland annat barnens självkänsla, föräldrarnas trygghet och medarbetarnas yrkeskunskap och yrkesstolthet.

Vi vill att alla upplever och känner att de är värdefulla. Vi vill att barnen ska få möjlighet till ett unikt lärande och omsorg för en bra start på sin livslånga resa där alla ska kunna, vilja och våga möta sin framtid. Vi vill ge barnen verktyg och möjligheter att vara måna om varandra och ha roligt tillsammmans i sitt lärande. Under våren har vi på Backen arbetat med tema relationer, något som bjuder in till samspel, kommunikation och vi-känsla genom hela dagen.

Till vår hjälp att synliggöra läroplanens mål på ett lekfullt sätt har vi inom Dibber våra sju lärvänner: Hjärtrud, Alfa-Beta, Räkne-Reza, Ute-Ugo, Rör-Else, Krea-tiva och Lek-Levi. Lärvännerna ingår i Dibbers pedagogiska koncept där Hjärtrud och hjärteprogrammet representerar vår värdegrund.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dig yrkesmässigt och personligt samt att utföra världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.

Beskrivning av företaget Dibber: Läringsverkstädet är Norges största privata förskoleföretag som nu etablerat sig i Sverige. Företaget ägs av pedagogerna Hans Jacob Sundby och Randi Sundby. Idag finns både förskolor och skolor inom verksamheten i Sverige samlade under namnet Dibber. Koncernen har förvärvat flera svenska bolag, bl.a Heliantus, Inspira, Palmlunds, Kreavita och Fyrklövern.

Arbetstid/Varaktighet
Tillträde i augusti månad 2019. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Sysselsättningsgrad
Heltid.

Lön
Månadslön

Kontaktperson
Cilla Tapio, regionchef Dibber södermanland 070-303 03 91

Ansökan
Vi söker dig med barnskötarutbildning.

Sista ansökningsdag
19 06 21

Ange referensnummer
Barnskötare till Dibber Backen

Vi tar emot ansökan via epost
[email protected]

Arbetsgivare
Helianthus AB
Välkommen med din ansökan!