Är du förskollärare eller barnskötare och brinner för förskolan värld?

Då är det dig vi söker!

Världens viktigaste värden är våra barn och vi söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barns bästa. Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare eller barnskötare på Vallatorps, Marielunds eller Lövbrunna förskola.

Vallatorp, Lövbrunna och Marielund är tre välfungerande förskolor i Täby. Du kommer tillsammans med förskolans pedagoger utveckla förskolans verksamhet utifrån förskolans reviderade läroplan. Är du intresserad och kunnig inom IT och digitalisering så är det positivt. Vi använder UNIKUM som digital plattform för pedagogisk planering och inom kort även som vår digitala kommunikationskanal med vårdnadshavare.

Tjänst: Förskollärare alt. barnskötare

Utbildning: Förskollärarexamen; legitimerad/ Barnskötarutbildning

Omfattning: 75-100% alt. behovsanställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Januari 2020

Skicka in din ansökan senast 30 november till rektor Anna Almblad, [email protected]

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

För frågor kontakta rektor Anna Almblad, 0739-15 00 85.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt telefonförsäljare och andra rekryteringsföretag att kontakta oss i denna rekrytering.

Vallatorp, Lövbrunna Marielund förskolor är fristående förskolor och ligger i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa