Är du intresserad av att arbeta med världens viktigaste värden på Termitens förskola?


Jag heter Johan Broman och är rektor för Termiten, Mörtsjön, Högåsen, Ellagård och Vallpojkens förskolor som alla fem ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som är intresserad av att arbeta som barnskötare på Termitens förskola. Uppdraget är på yngre barns avdelning 1-3 år. Du kommer närmast att arbeta tillsammans med två förskollärare, en barnskötare och en pedagogisk assistent som stödjer i barngruppen och vid måltiderna.

Det viktigaste för mig är att du är engagerad i våra barn och ser att de är det viktigaste som finns! Du ska också gilla att arbeta tillsammans med andra och där ta ett ansvar för ert gemensamma arbete med barnen. Om du redan har erfarenhet som barnskötare och att genomföra utvecklingssamtal så är det en merit. Vi ser det också som meriterande att du är kunnig inom dataområdet, då vi dokumenterar verksamheten i UNIKUM som är en digital plattform.

Skicka in din ansökan senast 15 december. Jag kontaktar sökande fortlöpande för ett möte där jag får möjlighet att berätta mer för dig om uppdraget som barnskötare på Termitens förskola.

Tjänst: Barnskötare, tillsvidare med provanställning 6 månader

Utbildning: Barnskötare

Omfattning: 75%. Eventuellt utökning av tid när barngruppen blir större senare under våren.

Anställningsform: Tillsvidare anställning

Tillträde: Februari 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till rektor Johan Broman, [email protected]

Du är välkommen att kontakta mig för frågor på telefon 076-948 1901.

Välkommen med din ansökan!

Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor är fristående förskolor och ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa