Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Vallpojkens förskola?


Vi får Världens viktigaste värden att Växa!”, det är vår vision som vi vill ge till våra barn, att de ska få växa till trygga och ansvarsfulla människor i ett livslångt perspektiv. Vi söker nu dig som har ett hjärta och engagemang gör barnens bästa. Vi vill att du är legitimerad förskollärare.

Bland det viktigaste för oss är att du är en engagerad förskollärare, som ser alla barn och bekräftar dem, att de är det viktigaste som finns! Du ska också vara delaktig och se ett värde i att samarbeta med andra pedagoger i huset. Att se det kollegiala lärandet som en vinst för barnen är också en av utmaningarna som alla måste vara delaktiga med. Att ta ett ansvar för ert gemensamma arbete med barnen. Vi är nu i en spännande tid då vi ska synliggöra begreppen utbildning och undervisning som ska leda till ännu högre kvalitet.

På förskolan har vi just nu 3 avdelningar, 1 yngre barns avdelning och 2 äldre barns avdelningar. Vi har en egen kock som lagar god och näringsriktig mat från grunden. Vi har en utemiljö där barnen kan få erfarenheter av att träna både fin och grov motorik. Vi har alltid lärmiljöerna i fokus, för barnens möjligheter att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Som förskollärare har du det yttersta ansvaret för undervisningen utifrån läroplanens krav.

Tjänst: Förskollärare, heltid

Anställningsform: Tillsvidare anställning med provanställning 6 månader

Tillträde: Från januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan senast den 9 december till [email protected] Jag kommer att genomföra intervjuer löpande och anställningen kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Du är välkommen att kontakta mig för frågor på telefon 073- 940 98 78.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt telefonförsäljare och andra rekryteringsföretag att kontakta oss i denna rekrytering.

Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor är fristående förskolor och ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa