Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Vallpojkens förskola?


Världens viktigaste värden är våra barn och vi söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barns bästa. Vi söker dig som vill arbeta som resurs för ett barn med särskilda behov på Vallpojkens förskola. Du kommer också att arbeta i barngruppen för att stimulera barnets sociala utveckling. Du får också handledning och stöd av ansvarig pedagog.

Det viktigaste för oss är att du är engagerad i barnets utveckling eftersom det är det viktigaste! Du ska också kunna samspela med de andra pedagogerna och där ta ett ansvar för ert gemensamma arbete med barnen.

Tjänst: Resurs

Utbildning: Gymnasieutbildning.

Omfattning: 50%

Anställningsform: Visstidsanställning från och med augusti 2019 till och med 2020-06-30.

Tillträde: Augusti 2019 enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan senast 31 augusti till rektor Johan Broman, [email protected]

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

För frågor kontakta rektor Johan Broman, 076-948 1901.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt telefonförsäljare och andra rekryteringsföretag att kontakta oss i denna rekrytering.

Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor är fristående förskolor och ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa

Kontakt