Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Termitens förskola?


Världens viktigaste värden är våra barn och vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som barnskötare på Termitens förskola. Uppdraget är på äldre barns avdelning 3-5 år. Du kommer närmast att arbeta tillsammans med en förskollärare med ansvar för en grupp barn.

Det viktigaste för oss är att du är engagerad i våra barn och ser att de är det viktigaste som finns! Du ska också gilla att arbeta tillsammans med andra och där ta ett ansvar för ert gemensamma arbete med barnen. Om du redan har erfarenhet som barnskötare och att genomföra utvecklingssamtal så är det en merit. Vi ser det också som meriterande att du är kunnig inom dataområdet, då vi dokumenterar verksamheten i UNIKUM som är en digital plattform.

Skicka in din ansökan senast 31 januari. VI kontaktar sökande fortlöpande för ett möte där vi får möjlighet att berätta mer för dig om uppdraget som barnskötare på Termitens förskola.

Tjänst: Barnskötare, tillsvidare med provanställning 6 månader

Utbildning: Barnskötare

Omfattning: 100%.

Anställningsform: Tillsvidare anställning

Tillträde: Mitten av mars 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till bitr. rektor Inga Dahlgren, [email protected]

Du är välkommen att kontakta Inga Dahlgren för frågor på telefon 073-940 9878.

Välkommen med din ansökan!

Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor är fristående förskolor och ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa