Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Ellagård förskola?

Världens viktigaste värden är våra barn och vi söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barns bästa. Vi söker dig som är barnskötare till en tillsvidare anställning på Ellagård förskola.

Ellagård är en förskola som har fem avdelningar, två yngre och tre äldre barns avdelningar. Du kommer tillsammans med de andra pedagogerna att fortsätta utveckla förskolan vidare. Är du intresserad och kunnig inom IT och digitalisering så är det positivt. Vi använder UNIKUM som digital plattform och TEMPUS som närvarosystem.

Tjänst: Barnskötare

Utbildning: Barnskötarutbildning

Omfattning: 87,5%

Anställningsform: Tillsvidare anställning

Tillträde: 7/1-2020

Skicka in din ansökan senast den 29 november till Biträdande rektor Inga Dahlgren,

[email protected]

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

För frågor kontakta biträdande rektor Inga Dahlgren 073 940 98 78

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt telefonförsäljare och andra rekryteringsföretag att kontakta oss i denna rekrytering.

Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor är fristående förskolor och ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa