Är du intresserad av att arbeta med världens viktigaste värden på Mörtsjöns förskola?

Jag heter Johan och är rektor för Termiten, Mörtsjön, Högåsen, Ellagård och Vallpojkens förskolor som alla fem ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som är intresserad av att vikariera under ett år på Mörtsjöns förskola.

Det viktigaste för mig är att du är engagerad i våra barn och ser att de är det viktigaste som finns! Du ska också gilla att arbeta tillsammans med andra pedagoger och där ta ett ansvar för ert gemensamma arbete med barnen. Förskolan är i ett spännande utvecklingsskede där vi utvecklar ett naturkoncept. Därför söker vi dig som också gillar att vara ute mycket och genomföra den pedagogiska verksamheten med barnen.

Skicka in din ansökan senast 30 november. Jag kontaktar sökande fortlöpande för ett möte och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumets utgång.

Tjänst: Barnskötare

Utbildning: Barnskötarutbildning

Omfattning: Heltid 1 år

Anställningsform: Vikariat

Tillträde: November 2019 enligt överenskommelse.

Ansökan skickas senast 30 november till rektor Johan Broman, [email protected]

Du är välkommen att kontakta mig för frågor på telefon 076-948 1901.

Välkommen med din ansökan!

Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor är fristående förskolor och ligger i området Skarpäng/Ellagård i Täby. Förskolorna är en del av Dibber Sverige AB som är familjeägda av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla verksamheterna för våra barn och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa